Awanse, Kariera, Ludzie

IPG Mediabrands tworzy stanowisko PR Managera

Więcej o:

IPG MediabrandskadraLudziePraca

Joanna Dziwisińska – Grzelak będzie odpowiedzialna za komunikację grupy IPG Mediabrands.

Grupa IPG Mediabrands powołała nowe stanowisko PR managera. Funkcję tę powierzono Joannie Dziwisińskiej – Grzelak. W związku z rosnącą rolą komunikacją digitalową Dziwisińska-Grzelak będzie bezpośrednio raportować do Anny Gruszki, Chief Digital Officer w IPG Mediabrands.

Joanna Dziwisińska – Grzelak poprzednio związana była z domem mediowym MediaCom Warszawa, gdzie pełniła analogiczne stanowisko. Wcześniej, przez kilkanaście lat, pracowała jako dziennikarz w redakcji magazynu „Media i Marketing Polska” oraz MMP24.

IPG Mediabrands  to międzynarodowa grupa komunikacyjna, która łączy globalne doświadczenie  ze znajomością polskich realiów. Do sieci należą domy mediowe: UM, Initiative, U2, BPN oraz wyspecjalizowane jednostki: Mediabrands Social (agencja social), Reprise Media (performance marketing) , Mediabrands Studios (branded content) oraz dział analityki Mediabrands Analitycs.

DODAJ SWÓJ KOMENTARZ

NEWSLETTER

Cześć, czy wiesz że Mediarun informuje o najważniejszych trendach i zmianach marketingowych w Polsce i na Świecie?

Jeśli chcesz aby nic Ci nie umknęło, zapisz się do newslettera Mediarun.

NEWSLETTER

Czy wiesz, że Mediarun informuje o ważnych trendach w Polsce i na Świecie?

Zapisz się teraz do Newslettera Mediarun, publikujemy w nim poradniki, raporty, oraz inspiracje dzięki, którym możesz rozwijać swoje kompetencje.